3ο εαρινό τουρνουά βόλει ακαδημιών

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι το 3ο εαρινό τουρνουά βόλει ακαδημιών της Ολυμπιάδας Πατρών.
Το τουρνουά διήρκησε 3 ημέρες και στο ξεκίνημά του, την Παρασκευή 25 Απριλίου έπαιξαν οι ομάδες των προπαγκορασίδων ηλικίες 2000-01-02 σ΄ενα μίνι πρωτάθλημα 6x6 στα δύο σετ.

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν σε αυτή την κατηγορία και η σειρά καταταξης τους ήταν η εξής: 1η Ολυμπιάδα Β', 2η ΠΓΕ, 3η Απόλλων Α', 4η Ολυμπιάδα Α', 5η Απόλλων Β.

Το Σαββατοκύριακο οι αγώνες μίνι βόλει (3 εναντίον 3) που έγιναν για τους μικρότερους αθλητές και αθλήτριες στα 6(έξι) διαμορφωμένα γήπεδα του Ταραμπούρα ,έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να αγωνιστούν με ευπρέπεια ,ήθος και ευγενή άμμιλα γιατί οι αγώνες πρέπει να αποτελούν κοινωνικό και πολιτισμικό αγαθό με παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Στους αγώνες του τριημέρου πήραν μέρος πάνω απο 260 παιδιά και οι ακαδημίες συμμετείχαν με πολλες ομάδες.Συγκεκριμένα η οικοδέσποινα Ολυμπιάδα είχε 22 ομάδες,Απόλλων 12 ομάδες,ΠΓΕ 4 ομάδες,Αστέρια Αχαγιάς 6 ομάδες,ΕΑΠ 3 ομαδες και το Πανεπιστήμιο Πατρών 2 ομάδες.Στο τέλος των αγώνων φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και φώναξαν όλοι μαζί ¨Βόλει¨.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Μάρκος Θεοδωράκης. το Δ.Σ ,ο τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας Σταύρος Γεράνιος,οι συνεργάτες του,Κων/νος Τζουβέκας,Παναγιώτης Ερδας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους συλλόγους και τους προπονητές τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στη γιορτή του βόλει.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.olympiada-patras.gr/news/voley/news/305-3o-earino-tournouavolley-akadimion.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProGalleriaa35d3ffde9