Θρίαμβος της Ολυμπιάδας την πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών

Με θρίαμβο της Ολυμπιάδας διεξήχθη το Σάββατο 22/4/2017 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών γυναικών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις κατάφεραν να μαζέψουν 214 βαθμούς κατακτώντας την πρώτη θέση για το σύλλογο.

Στους αγώνες συμμετείχαν 36 σωματεία από όλη την Πελοπόννησο , την Αιτωλοακαρνανία, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο. Αξιοσημείωτο είναι πως από τους 805 βαθμούς που μοιράστηκαν στα 36 σωματεία περισσότερο από το ¼ πήγε σε αθλητές της Ολυμπιάδας οι βαθμοί της οποίας ήταν υπερτριπλάσιοι από τους βαθμούς του δεύτερου σωματείου (Αθηνόδωρος Αιγίου 67 βαθμοί). Επίσης το σύνολο των βαθμών των υπόλοιπων επτά σωματείων της Πάτρας δεν ξεπερνά τα 2/3 των βαθμών του συλλόγου μας.

Στους άνδρες αγωνίστηκαν οι Ντεντόπουλος (1ος), Κραβαρώτης (2ος), Τσορδιάς (3ος), Μουζάκης (4ος) και Φερμελής (5ος) στα 10 χλμ βάδην, Σακελλαρίου (3ος), Σασλής (7ος) και Οικονόμου Νίκος (8ος) στα 400μ , Στάβαρης (3ος) στο τριλούν , Οικονόμου Αθανάσιος (4ος) στα 100 μ ενώ η ομάδα 4x100 αποτελούμενη από τους Ρουμελιώτη, Οικονόμου Νίκο, Παπαβασιλόπουλο και Οικονόμου Αθανάσιο κατέλαβε την τέταρτη θέση. Αξιόλογη συμμετοχή είχε και ο Παπαδάκης στα 100μ.

Στις γυναίκες συμμετείχαν οι Μουρτά (1η), Τόκα(2η) και Μαντά(3η) στα 400 μ, Αλικανιώτη (1η), Ανδρεοπούλου (2η) Ρόδη (3η) και Μακρή (4η) στα 10χλμ βάδην, η Μαρκοπούλου 1η στα 100μ με εμπόδια και 3η στη σφαιροβολία, η Δαγρέ 2η στα 1500μ , η Φουτσιτζίδου 3η στο τριπλούν, η Ευστρατίου 4η στα 100μ , ενώ η ομάδα 4χ100 με τις Παπαβασιλοπούλου, Φουτσιτζίδου, Μαντά και Ευστρατίου κατέκτησε
την πρώτη θέση. Καλές προσπάθειες έκαναν και οι Γεωργοπούλου και Βλασσερού στο ακόντιο. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στα 100 μ μετά από 2 ½ χρόνια, με τα χρώματα της Ολυμπιάδας της Ιωάννας Λιτσολάρι πολλάκης πανελληνιονίκη με τους παλαιούς συλλόγους της, η οποία επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της.

Η διοίκηση του συλλόγου, ο έφορος στίβου κ Πέτρος Μαντάς και οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος κκ Μπορνιβέλλι Ντίνα, Λεβιδιώτης Κώστας και Καραχάλιος Γιάννης συνεχίζουν τις προσπάθειές τους έχοντας σαν φετινό στόχο την υπέρβαση της δέκατης πέμπτης θέσης στην Πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, για το έτος 2016.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΒΟΣ Ανακοινώσεις Θρίαμβος της Ολυμπιάδας την πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών