Πάνω από 250-παιδιά στους παιδικούς αγώνες στίβου της Ολυμπιάδας

Το Σάββατο 10-12-2016 το τμήμα στίβου της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ διοργάνωσε παιδικούς αγώνες στίβου για τα παιδιά των ακαδημιών στη μνήμη του παλιού εφόρου και ιστορικού στελέχους της Ολυμπιάδας Κώστα Κουτσούγερα. Στους αγώνες που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με την συνεργασία και τη συμμετοχή των ακαδημιών των σωματείων του Αθηνόδωρου Αιγίου και της Αχαγιάς 82, συμμετείχαν πάνω από διακόσια πενήντα παιδιά.

Έγιναν αγωνίσματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων και οι μικροί και λίγο μεγαλύτεροι αθλητές μαζί με τους γονείς τους χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση που είχε σκοπό να δώσει στα παιδιά των ακαδημιών μια πρώτη αγωνιστική εμπειρία, μέσα σε πνεύμα συναγωνισμού και άμιλλας . Παράλληλα τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντο τους στο στίβο και στους προπονητές των συλλόγων να αρχίσουν να ανακαλύπτουν του μελλοντικούς τους αθλητές.

Το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας, ο έφορος κ Πέτρος Μαντάς, οι προπονητές και οι αθλητές, πιστοί στην μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία και τις αγωνιστικές επιτυχίες που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια. Η Δέκατη Πέμπτη (15η) θέση που κατέκτησε ο σύλλογος στην Πανελλήνια αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ αποτελεί σκαλοπάτι για ακόμα πιο ψηλά.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην προσπάθειά μας να βρούμε και να αναδείξουμε τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας σε αυτή την προσπάθεια, την μεταφορική εταιρεία του κ Μητρέλη και την εταιρεία MOTORAID του παλιού μας πρωταθλητή κ Γιάννη Λαμπρόπουλου. Τέλος πολλές ευχαριστίες στην Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού σταδίου και τον πρόεδρό της κ Τάκη Πετρόπουλο καθώς και στο προσωπικό του σταδίου για τη πολύτιμη βοήθειά τους στην διοργάνωση των αγώνων.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΒΟΣ Ανακοινώσεις Πάνω από 250-παιδιά στους παιδικούς αγώνες στίβου της Ολυμπιάδας