Χρονιά γεμάτη επιτυχίες - Έναρξη προπονήσεων ακαδημιών

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το στίβο της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Μετά την πρώτη θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου ανδρών γυναικών σειρά είχαν οι επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι Δέσποινα Μουρτά (κλειστός στίβος), Κώστας Ντεντόπουλος, Σάββας Κραβαριώτης, Σοφία Αλικανιώτη, ο Βασίλης Φερμελής, η Ιωάννα Αντωνοπούλου, η Νικολία Καρανάσσου, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 νεανίδων και νέων γυναικών αποτελούμενη από τις Καλή Μακρή-Ριγίνου, Δανάη Ασημακοπούλου, Πολυτίμη Μαντά και Μαρία Παπαβασιλοπούλου έφεραν 19 Πανελλήνια μετάλλια στο σύλλογο και στο στίβο της Πάτρας. Αξιοσημείωτη είναι η Τρίτη θέση της ομάδας των νεανίδων στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (πρώτος επαρχιακός σύλλογος) καθώς και τα πλασαρίσματα στην οχτάδα πολλών άλλων αθλητών. Δείγμα επίσης της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου είναι και η πρώτη θέση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων β'. Επιστέγασμα όλων αυτών των επιτυχιών είναι η άνοδος του συλλόγου στην δέκατη όγδοη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

Ο σύλλογος πλέον ρίχνει το βάρος του στην έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών του με στόχο την μακρόχρονη συνέχεια των επιτυχιών.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 17.00-19.00 στο Παμπελοπονησσιακό στάδιο και στους προπονητές μας κκ Ντίνα Μπορνιβέλλι (6970101508), Κώστα Λεβιδιώτη (6936626161) , Γιάννη Καραχάλιο (6980754445) και Γιάννη Σταματόπουλο (6374119282).