Το Διασυλλογικό ΠΠΒ'/ΠΚΒ' ολοκληρώθηκε με νίκη της Ολυμπιάδας

Ο Σύλλογος μας απέδειξε ότι εκτός από ένδοξο παρελθόν, έχει δυνατό παρόν αλλά πλέον, ξεπερνώντας τα άτυχα συμβάντα του 2012 έχει και λαμπρό μέλλον.

Στο διασυλλογικό ΠΠΒ΄/ΠΚΒ΄, ο Σύλλογος και στις δύο φάσεις του Πρωταθλήματος κατέβασε το μεγαλύτερο αριθμό νέων αθλητών, ήταν το ένα από δύο που συγκέντρωσαν τη μέγιστη βαθμολογία των 30β ( 2Χ15β) για την Πανελλήνια Αξιολόγηση Συλλόγων για το 2015, πήρε τη πρώτη θέση στα κορίτσια, δεύτερη θέση στα αγόρια και την 1η θέση γενικής από τα Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου - Ζακύνθου – Κεφαλλονιάς.

Με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή περίοδο των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων με αύξηση άνω του 50% των βαθμών Πανελλήνιας Αξιολόγησης σε σχέση με πέρυσι και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι το αύριο θα συνεχίσει δυνατά όπως το παρόν και το παρελθόν.

Ακολουθούν τα ονόματα των παιδιών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Συλλόγου μας κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Νικολέτα Παπαθωμά, που με 41β βγήκε 1η ατομικής ΠΚΒ΄, ανάμεσα σε 82 κορίτσια. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της Γιάννη Καραχάλιο αλλά και στους υπολοίπους προπονητές μας, την επικεφαλής προπονήτρια Ντίνα Μπορνιβελλι, τον Κώστα Λεβιδιώτη, τον Γιάννη Σταματόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Ορφανόπουλο που παρά την απόσπαση του στην Αθήνα, είναι κοντά στον Σύλλογο μας.

ΠΠΒ΄: Ι. Ορφανόπουλος , Χ. Σώρρας, Φ. Τσίρος, Α. Μανωλόπουλος, Χ. Ντούκας, Μ. Πύρρης, Δ. Σταματελάτος, Ν.Τσέλλα, Β. Δριβήλας, Π. Σύψας και Η. Αργύρης.

ΠΚΒ΄: Ν. Παπαθωμά, Α. Νικολοπούλου, Μ. Ιατρού, Ι. Λαυράνου, Δ. Χρυσοβιτσάνου, Π. Στεφανοπούλου, Μ. Κολλιοπούλου, Δ. Πανταζοπούλου, Μ. Λάππα, Ε. Λάγιου, Δ. Πιτσή, Ε. Μέρκου, Ε. Τσαγκαρούλη, Μ. Τζόλα, Κ. Σπυροπούλου. Α. Αναγνώστου, Χ. Γεωργακοπούλου, Π. Πετροπούλου, Α. Σπαλιάρα. Ν. Φραγκούλια και Π. Τερζή.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους προπονητές και αθλητές για τις σημαντικές φετινές επιτυχίες τους και ευελπιστεί σε θετική συνέχεια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών μετά τις επιτυχίες των Πανελλήνιων Βάδην 20 km και 50 km.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΒΟΣ Ανακοινώσεις Το Διασυλλογικό ΠΠΒ'/ΠΚΒ' ολοκληρώθηκε με νίκη της Ολυμπιάδας