Κάλη Μακρή – Ρηγίνου, το αστέρι μας στα σπριντ

Στην πρόσφατη ημερίδα κλειστού του ΣΕΓΑΣ στο ΣΕΦ, η κορασίδα αθλήτρια μας καταλαμβάνοντας τη 4η θέση στο τελικό των 60 μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! (2η Ελληνίδα), έδωσε τα διαπιστευτήρια της και για τη φετινή σεζόν του κλειστού, όπου περιμένουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τις εξαιρετικές περσινές της. Οι επιδόσεις αυτές την οδήγησαν στο να κατέχει πολλά ρεκόρ κλειστού στα 60 μ του Συλλόγου μας, όπως αποτυπώνεται και στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο μας.

Επαναδημοσιεύουμε το περσινό άρθρο του pelop.gr όπου συνοπτικά αποτυπώθηκε η περσινή της ανάδειξη σε κορυφαία σπρίντερ του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ταλέντο στα σπριντ

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος στον κλειστό για την Κάλη Μακρή Ρηγίνου της Ολυμπιάδας. Μετείχε, αν και πρώτη χρονιά κορασίδα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου γυναικών (!), που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου μάλιστα πήρε την 13η θέση στα 60μ. με 7.97 (7.92 έκανε στον προκριματικό).

Επίδοση που πέρυσι θα της έδινε μετάλλιο στο πρωτάθλημα (7.87, 7.96, 7.97 οι τρεις πρώτες)!

Η νεαρή πρωταθλήτρια που προπονείται με τον Κώστα Μπούσια πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 7.87 πριν λίγες μέρες στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, επίδοση που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες. Ιδού!

Είναι η καλύτερη επίδοση ανεξαρτήτου κατηγορίας φέτος στην Αχαΐα, η 3η φετινή στην χώρα στις κορασίδες και η 14η σε όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα το 7.87 είναι η 9η επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία κορασίδων και η 4η όλων των εποχών στις κορασίδες για πρώτη χρονιά (16 ετών), πίσω από το 7.78 της Ειρ. Βασιλείου (ΓΕ Ηρακλείου) το 2006, το 7.80 της Κ. Γρηγοριάδου (ΓΑΣ Εδεσσας) το 1995 και το 7.83 της Ασ. Καλογεροπούλου (Πανελλήνιος) το 1992.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΒΟΣ Ανακοινώσεις Κάλη Μακρή – Ρηγίνου, το αστέρι μας στα σπριντ