Μικροί – Μεγάλοι αθλητές Στίβου της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ σε δράση από του «Λαδόπουλου» ως το Ταλίν της Εσθονίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι ετήσιοι αγώνες των ακαδημιών στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών στο στάδιο του «Λαδόπουλου» την Κυριακή το πρωί της 22ας Ιουνίου. Οι μικροί αθλητές έλαβαν μέρος σε 4 αγωνίσματα ο καθένας (60μ, άλμα σε μήκος, ρίψη με μπαλάκι, 600μ τρέξιμο ή 2.000μ βάδην).

323 1

Οι αγώνες είχαν μεγάλο παλμό κάτι για το οποίο φρόντισαν όχι μόνο οι μικροί αγωνιζόμενοι αλλά και οι γονείς που παρακολουθούσαν τις προσπάθειές τους, ενώ ξεχώρισαν πολλά παιδιά για τις επιδόσεις τους. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μάρκος Θεοδωράκης, ο έφορος του τμήματος κ. Πέτρος Μαντάς και ο κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος εκπροσωπώντας τον ΣΕΓΑΣ.

323 2

323 3

Οι προπονητές του τμήματος Κωνσταντίνα Μπορνιβέλλι, Γιάννης Καραχάλιος, Γιάννης Σταματόπουλος και Δημήτρης Ορφανόπουλος συνεχάρησαν κατά την απονομή των ειδικών διπλωμάτων τους μικρούς αθλητές και έδωσαν ραντεβού για τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου για να ριχτούν και πάλι με κέφι στις προπονήσεις των ακαδημιών.

323 4

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας η Α' κατηγορία (2η αξιολογικά μετά την Σούπερ) για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στίβου, παλαιότερα γνωστό ως Μπρούνο Τζάουλι. Η Δέσποινα Μουρτά (με προπονήτρια την Ντίνα Μπορνιβέλλι) της Ολυμπιάδας έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Μετείχε για πρώτη φορά σε μεγάλη διεθνή οργάνωση, με την 4*400μ και πήραν την 9η θέση (5η στην σειρά τους) με 3.39.47, η καλύτερη επίδοση της γυναικείας 4*400 από το 2012!

Η Εθνική μας πήρε 4 βαθμούς και έτρεξαν κατά σειρά : Πίντη - Μουρτά – Βασιλείου – Δερβένη.

323 5

Οι εμφανίσεις των αθλητών συνεχίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στον αγώνα δρόμου «Επιμνημόσυνος Δρομικός Αποχαιρετισμός» στη μνήμη δρομέων που έφυγαν από την ζωή. Ο αγώνας είχε μήκος 7 χλμ, διεξήχθη στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώτος τερμάτισε ο Πρωταθλητής της Ολυμπιάδας Κωνσταντίνος Αμτζόπουλος.

323 6