Επιτυχία της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, κατατάχθηκε 2η Γενικής και 1η Δυτικής Ελλάδος

Το ΔΣ της Ολυμπιάδας Πατρών συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές της που αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του Ομίλου που περιελάμβανε όλη την Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία και τις Ζάκυνθο και Κεφαλονιά για την κατάκτηση της 2ης ΘΕΣΗΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ καθώς και την 1η ΘΕΣΗ μεταξύ των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου (Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά).

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες με την προπονήτρια τους Ντίνα Μπορνιβέλλι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, που αποτυπώθηκε σε σωρεία ατομικών ρεκόρ και πολύ σημαντικών επιδόσεων, ακόμα και από τους αθλητές που υπάγονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, σε ένα Όμιλο που σήμερα, βάσει επιδόσεων, είναι Πανελλαδικά ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά είδε να συμμετέχουν αθλητές της σε ρίψεις μετά τη πάροδο ετών, χάρις στις προσπάθειες του προπονητή της και παλαιού πρωταθλητή της Γιάννη Καραχάλιου που επαναδραστηριοποίησε το τμήμα ρίψεων.

Επιπρόσθετα, συγχαρητήρια θέλει να δώσει για τις επιτυχίες, νίκες και διακρίσεις στις μεγάλες αποστάσεις στους αθλητές της Κώστα Αμτζόπουλο, Χρήστο Ξενοπανάγο, Χάρη Χαριτωνίδη αλλά και στο προπονητή μας στις Ακαδημίες Στίβου, Γιάννη Σταματόπουλο, που συμμετείχαν και νίκησαν ή διακρίθηκαν στο πρόσφατο 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου της I. Μ.Π., αλλά και στους αγώνες για την «Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου» και στο Run Greece της Λάρισας για 2η συνεχή χρονιά.

Τα ανωτέρω , σε συνδυασμό με τον αριθμό επιτυχιών στις Α' και Β' φάσεις του Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου, αλλά και το γεγονός ότι η Ολυμπιάδα ήταν 1 από τα 6 Σωματεία της Αχαΐας – Ηλείας που συγκέντρωσαν τον μέγιστο δυνατό βαθμό πόντων στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων / Παγκορασίδων Β', επιτρέπει στη Διοίκηση του Συλλόγου να βλέπει με αισιοδοξία το έργο που παράγεται στο τμήμα του Στίβου για τα επερχόμενα χρόνια, σημειώνοντας δε με πολύ μεγάλη χαρά την δραστηριοποίηση πλέον δίπλα στο τμήμα της ομάδας των βετεράνων αθλητών της που δόξασαν στο παρελθόν τον Στίβο και η συνεισφορά τους, θα αναγνωριστεί μέσα από τις σελίδες του προς έκδοση, στο τέλος του χρόνου, βιβλίου για τα την 53χρονη ιστορία του τμήματος Στίβου (1961-2014).

Αναλυτικά οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα των 17 αθλητών μας:

Άνδρες

Γυναίκες