Έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου με την ιστορία του τμήματος στίβου

Η ΑΕΠ Ολυμπιάς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου με την ιστορία του τμήματος στίβου: «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, Στίβος 1961-2014, Η ιστορία» που έγραψε ο δημοσιογράφος Τάσσος Σταθόπουλος και κυκλοφορεί από την «Αχαϊκή βιβλιοθήκη / Εκδόσεις Πελοπόννησος».

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, στις 7μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ολυμπιάδας, Τείσωνος 24 και Ακρωτηρίου (Ταραμπούρα). Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο παλιός πρωταθλητής στίβου της Ολυμπιάδας, Ξενοφών Φραντζής και μέσω σύνδεσης με τις ΗΠΑ όπου διαμένει, ο βαλκανιονίκης Νίκος Αγγελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι πρωταθλητές της Ολυμπιάδας, Κασσιανή Δημοπούλου, Βασίλης Κολοκυθάς, Χάρης Λίτσας και Βασίλης Λάβδας μέσω της οικογένειας του. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Η Ολυμπιάδα θα μοιράσει σε όλους τους πρώην και νυν αθλητές του τμήματος στίβου, ειδικό αναμνηστικό δίπλωμα που τυπώθηκε με αφορμή την έκδοση του βιβλίου. Προσκαλεί λοιπόν όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες του τμήματος στίβου, πρώην και νυν, όπως παραστούν στην εκδήλωση και παραλάβουν το αναμνηστικό τους δίπλωμα.

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της Ολυμπιάδας και οι βραβεύσεις στους αθλητές στίβου, μπάσκετ και βόλεϊ που διακρίθηκαν το 2014.

Πιο συγκεκριμένα από το τμήμα στίβου θα βραβευτούν οι:

Επίσης θα βραβευτούν οι παλιοί αθλητές και παράγοντες, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Αλέκος Δημόπουλος, Σπύρος Δεσυνιώτης, Άγγελος Τσάμης (μπάσκετ) και Κώστας Χαλβατζής, Νώντας Μπαλτάς, Νίκος Σκορδάς και Αλέξανδρος Μπεκίρης.