Κοπή πίτας Στίβου Ολυμπιάδας

Το τμήμα στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών έκοψε την πίτα του στα γραφεία του γηπέδου του Συλλόγου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυναν ο έφορος του τμήματος κ. Πέτρος Μαντάς, ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών κ. Μάρκος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Βαγγέλης Τζελάτης, ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Τόλης Αποστολόπουλος καθώς και οι προπονητές του τμήματος Κωνσταντίνα Μπορνιβέλλι, Γιάννης Καραχάλιος, Γιάννης Σταματόπουλος και Δημήτρης Ορφανόπουλος.

Οι πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους το 2013 ήταν η Δέσποινα Μουρτά, ο Ντίνος Ντεντόπουλος, ο Σάββας Κραβαριώτης, ο Δημήτρης Τσορδιάς, η Κάλλη Μακρή – Ρηγίνου, η Μαρία Παπαβασιλοπούλου, η Κατερίνα Καρανάσου και η Νικολία Καρανάσου. Επίσης βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο τμήμα η Αγγελική Μακρή, η οποία έχει επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση και ο βετεράνος Τάκης Γρηγορόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των αθλητών του συλλόγου, βετεράνοι, γονείς αλλά και μέλη του ΔΣ.

View the embedded image gallery online at:
https://www.olympiada-patras.gr/news/academy/events/255-kopi-pitas-stibou-olympiadas.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProGalleriaa580e8168e