Χριστουγεννιάτικο Kid’s Athletics από την Ολυμπιάδα Πάτρας

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο «Λαδόπουλου» της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στη Πάτρα, η Ολυμπιάδα Πατρών οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Χριστουγεννιάτικο Kid’s Athletics. Το παρόν έδωσαν οι μικροί αθλητές των ακαδημιών του τμήματος, ενώ την οργάνωση είχαν οι προπονητές Κωνσταντίνα Μπορνιβέλλι, Γιάννης Καραχάλιος, Γιάννης Σταματόπουλος και Δημήτριος Ορφανόπουλος.

Οι λιλιπούτιοι αθλητές του συλλόγου «διασκέδασαν παίζοντας και γνωρίζοντας τα αγωνίσματα του Στίβου - Kid’s Athletics» με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Στην εκδήλωση αυτή εκτός των προπονητών βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος και οι γονείς των μικρών αθλητών.

Στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που πήραν μέλος αναμνηστικά διπλώματα, νερά και αναψυκτικά, ενώ έγινε ομαδική φωτογράφιση.

Η Ολυμπιάδα Πατρών εύχεται όχι μόνο στους αθλητές της και τις οικογένειές τους αλλά και σε όλους τους αθλητές της χώρας, Ευτυχισμένο και Υγιές 2014, με επιτυχίες και πολλά ρεκόρ μέσα σε πλαίσια ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικο Kid’s Athletics από την Ολυμπιάδα Πάτρας